Back to top

Sustain Daily Podcast: Forbrugsræs

Ugens afsnit af Sustain Daily Podcast er optaget live foran publikum i The Organic Club i Odense. Johanne har inviteret en gæst med, nemlig Signe Hansen. Hun driver bloggen Useless, som handler om minimalisme og bæredygtighed i garderoben. Vi taler om Black Friday og om julesalget, der hvert år sætter rekord. Afsnittet handler om forbrugsræs generelt, og hvordan du bedst tøjler lysten til at købe vildt ind til Black Friday og i juletiden.

I denne episode kan du få gode råd til, hvordan du kommer din impulsive shoppelyst til livs. Signe Hansen og Johanne deler deres betragtninger om, hvad der gør, at man impulsshopper. Vi taler også om capsule wardrobes, tøjbytte, tøjleje og tøjabonnementer. Og så kan du høre, hvordan Signe og Johannes modeblogs ændrede fokus efterhånden, som de blev mere bevidste om forbrug og bæredygtighed.


Du kan høre om:

  • Forskellige initiativer, der er skabt som modvægt til Black Friday
  • Forskellen på impulskøb og velovervejede køb
  • Tricks til at overkomme trangen til at købe vildt ind ved Black Friday, udsalg og jul
  • Hvordan Johanne og Signe personligt håndterer julemåneden og dens fristelser
  • Impulsshopping på loppemarkeder
  • Overgangen fra “almindelig modeblogger” til at “bæredygtig modeblogger” og de udfordringer, det har medført for Johanne og Signe

Nævnt i episoden:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Hvad synes du om forbrugsræset omkring Black Friday og jul?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *