Back to top

Sustain Daily Podcast: Kan det erstattes?

I dag skal det handle om erstatningsprodukter for kød og andre animalske produkter. For det er ikke kun kødet, der har et højt CO2-aftryk – det har mejeriprodukter også. Vi tester både animalske og veganske produkter i ugens episode af Sustain Daily podcast, og I får vores uforbeholdne mening om det, vi smager.

Johanne elsker erstatningsprodukter, især “kyllinge”-nuggets. Ikke mindst fordi hun synes, at madlavning er ganske uinteressant. Johanne er ikke vegetar, men villig til at “se sandheden i øjnene”, og spise mindre kød. Emma er såkaldt “frelst vegetar” og har været det længe. Hvad tror du Emma synes om de erstatningsprodukter, Johanne serverer for hende? Lyt med i ugens podcast. 

 Du kan høre om:

  • Hvilken fødevare, der har det største CO2-aftryk og hvilken som er den mest bæredygtige
  • En gennemgang af forskellen på at være vegetar og veganer
  • Hvordan mange erstatningsprodukter ender med at blive tilgængelige i en økologisk udgave (og hvad du kan gøre, hvis dit yndlingserstatningsprodukt ikke fås økologisk)
  • Et lille pristjek på erstatningsprodukter versus “almindelige” produkter
  • Tips til hvordan du bedst vænner dig til et skifte – for eksempel fra komælk til havremælk
  • Hvordan havremælk også er ved at komme ind i bevidstheden hos den ældre generation

Nævnt i episoden:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

 

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

 

Spiser du erstatningsprodukter? Hvilket er dit yndlingsprodukt og hvorfor?

 

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *