Back to top

Sustain Daily Podcast: Ingen kan vide alt

Velkommen til en ny sæson af Sustain Daily Podcast! Vi har glædet os helt vildt til at komme i gang med podcasten igen. Efter mere end et halvt års pause er vi endelig klar til flere tanker, overvejelser og dilemmaer. Der er både gæster, udfordringer og liveoptagelser planlagt her i anden sæson, men alt det fortæller vi meget mere om i de næste episoder. Vi håber, at I vil lytte med. Vejen til en bæredygtig livsstil er bumlet, snoet og kan nogle gange være svær at finde – men hvis vi går afsted sammen, skal vi nok nå frem.

Abonner på Sustain Daily Podcast i iTunes eller på Soundcloud.

Dagens afsnit handler om, at man ikke behøver vide alting selv. Det er en hyldest til fællesskabet, mangfoldigheden i vores interesser og alle dem, som har sat sig grundigt ind i ét eller andet aspekt af et bæredygtigt liv og formidler deres viden til os andre. Lyt med og hør, hvorfor du ikke behøver kunne svare på alle din skeptiske onkels spørgsmål, og få et smugkig på programmet til Fordybelsesdagen.

Du kan høre om:

 • Hvad der er sket det sidste halve år
 • Hvorfor vi elsker nørder
 • Kompleksitet, nuancer og vigtigheden af detaljeret viden
 • At sætte pris på andre menneskers ekspertise
 • Hvorfor du ikke skal vide det hele selv
 • Hvad der skal ske til Fordybelsesdagen
 • Alt det, vi ikke ved noget om
 • Trygheden i at læne sig op ad andres viden
 • Kritisk sans, evidens og “sandheder”

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Vi høres ved i næste uge!

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

2 comments

 1. Ida

  Juhu! Endelig er I tilbage på podcasten ♥ Jeg har savnet den. Glæder mig til at lytte med!
  PS Hvis man må ønske til næste filmvisning – ‘Guardians of the Earth’, ny klimadokumentar som skulle være mega god! Den er vist ikke tilgængelig som streamning endnu, men måske man kan få lov at vise den i bio? Den blev vist under CPH:dox, men nåede ikke at se den :[

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *