Back to top

Sustain Daily Podcast: Spørg Emma og Johanne

I denne uges podcast er vi tilbage i den “gode gamle stil” med bare os to, Emma og Johanne, som catcher up med hinanden. Vi har haft en masse seje eksperter på banen i denne sæson, og det får vi igen. Men vi har også savnet, bare at være os, så i denne uges podcast taler vi om de ting, der ligger vores hjerter nært, når det gælder bæredygtighed. Samtidig får vi god hjælp fra jer lyttere i form af alle de gode spørgsmål, I har sendt til os. 

Når det handler om bæredygtig udvikling, mener vi, at det er vigtigt at reflektere over sine egne valg. Så det gør vi i denne uges podcast. Guidet af lytternes spørgsmål taler vi om, hvor vi ønsker at udvikle os inden for bæredygtighed. Vi taler om både de store, overordnede ting og om de små praktiske ting i vores liv med bæredygtighed som fokus. Vi taler også om den kritik, vi får, og hvad vores holdninger er til forskellige aktuelle emner i tiden – for eksempel den svenske klimaaktivist, Greta Thunberg.

Du kan høre om:

  • Emma, som deler, hvordan det er at være bæredygtig med et lille barn og en familie
  • Johanne, der arbejder med at finde balancen mellem at være fuldtidsiværksætter og samtidig huske at være “væredygtig”
  • Johannes store udfordring, som er frokost og aftensmad i en travl hverdag og med knap så stor lyst til madlavning
  • Emma, som har fået nyt job og derved har haft mange tanker om sin påklædning og “arbejdsgarderobe”
  • Johanne, der er blevet kritiseret for at gøre klimasnakken til “følelsesporno”
  • Hvordan vi synes man kan vende kritik til dialog

Nævnt i episoden:

 Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

 

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

 

 

 

Vi sparker et af lytterspørgsmålene videre til dig: Hvis du kunne gøre én ting i hele verden CO2 neutral, hvad skulle det så være?

 

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *