Back to top

Sustain Daily Podcast: Vegetarisk Mad

I sidste uges podcastepisode fortalte Emma, hvordan det gik med at overholde sin “10×10 challenge”. Denne gang er det Emma, der har stillet Johanne den udfordring udelukkende at spise vegetarisk mad i 10 dage. Men det viser sig ikke at være så nemt som først antaget.

Snakken kommer til at gå på Johannes vanskeligheder ved at gå all in på vegetarisk mad. For når man er opvokset med at bygge et måltid op omkring kødet og ovenikøbet bor et sted, hvor vegetarmad ikke er særligt tilgængeligt, er det ikke nemt lige pludselig at skulle ændre sine madvaner.

Men alle skridt tæller – og hvis bare vi hver især skærer lidt ned på kødforbruget, gør det en stor forskel på CO2-fronten.

Du kan høre om:

  • Hvordan det er gået med Johannes udfordring om at spise vegetarisk mad
  • Hvorfor det kan svært ved at skære 100 procent ned for kødforbruget
  • Hvilke måltider der har været nemme, og hvilke der har været knap så nemme at overholde
  • Johannes nye yndlings-køderstatning
  • Hvor meget kød man max bør spise for ikke at klimabelaste mere end nødvendigt
  • Emmas favorit-vegetarretter i køkkenet
  • Tips til at spise vegetarisk mad på farten og derhjemme
  • At personligt overskud gør hele forskellen, når man kaster sig ud i udfordringer

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Prøver du også at skære ned på dit kødforbrug ? Og har du gode tips til at komme i gang?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

4 comments

  1. Hej. Hvor er I et par seje piger 🙂 Dagens afsnit om vegetarisk mad var virkelig godt – super fint at få understreget, at der ikke er noget galt med hverken kartofler eller korn og pasta. God arbejdslyst videre frem – I er så inspirerende at lytte til. God weekend. Venlig hilsen Jette

  2. Jeg hører jeres podcast næsten hver eneste dag på vej til og fra arbejde, og hvor er det dejligt at lytte til jeres tanker og jeres overvejelser 🙂

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *