Sustain Daily Podcast: Bæredygtig i provinsen

Podcastepisoden er sponsoreret af Matter, Danmarks første bæredygtige pensionsordning.

Emma og Johanne bor begge på Nørrebro i København. Og det har I lyttere af og til fortalt os, at I godt kan høre! Vi vil nødig lyde storbydumme, men samtidig vil vi ikke kloge os på noget, vi ikke kender ret meget til. I ugens podcast har vi derfor inviteret en gæst med, nemlig Rebecca Kaagh Nordbo, som bor i Vestjylland og fortæller om livet på landet. Hun deltager via Skype direkte fra provinsen.

Hvad er det fede ved at bo i provinsen? Er det stjernerne, årstiderne og naturen generelt? Er der ulemper ved at bo i provinsen, når man gerne vil leve bæredygtigt? Mød Rebecca, som bor i Vestjylland og underviser i permakultur og bæredygtighed på Vestjyllands Højskole. Hun fortæller om, hvordan det er at bo “derude”, om at gå på kompromis med bæredygtigheden og købe en bil til at transportere sig rundt i, samt hvorfor man drikker mere filterkaffe og mindre latte, når man bor i provinsen.

Du kan høre om:

  • Hvilke tanker og overvejelser, man kan gøre sig, før man eventuelt flytter til provinsen
  • Om det er let eller svært at leve bæredygtigt i provinsen
  • Hvad naturen gør ved ens velbefindende
  • Hvordan stemningen og holdningen til bæredygtig livsstil er, der hvor Rebecca bor
  • At respektere mennesker, der har valgt en anden livsstil end ens egen

Nævnt i denne episode:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Bor du selv i provinsen? Fortæl os meget gerne hvorfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *