Sustain Daily Podcast: De bedste bøger, film og podcasts

Julen er lige om hjørnet, og med den følger (måske) tid til at lytte og lade sig inspirere. Derfor giver vi dig i denne episode af Sustain Daily Podcast et lille håndplukket udvalg af film, bøger og podcasts, der har betydet noget for os og prikket os i siden. Forhåbentlig kan de også inspirere dig til et mere bæredygtigt liv. Vi sender anbefalingerne afsted sammen med fortællingen om, hvorfor netop disse bøger, film og podcasts har haft betydning for vores rejse mod større bevidsthed om bæredygtighed.

Dagens episode er ikke en hvilken som helst episode. Den runder nemlig tredje sæson af Sustain Daily Podcast af – og vi benytter os af lejligheden til at sige tusind tak til alle jer, som lytter. Det betyder mega meget for os, at I følger med i jeres podcast-apps, anbefaler os til jeres klimanysgerrige bekendte og giver podcasten stjerner.

Du kan høre om:

  • Hvorfor den 22. og 23. december ikke bare er optakt til julen for os
  • En status på at skrive de taknemmelighedslister, som vi talte om i episode 8
  • Den fantastiske feedback, vi får fra jer
  • Hvorfor både Emma og Johanne er ved at være lidt trætte af klimadokumentarer
  • Planerne for Sustain Daily og podcasten i 2019

Nævnt i denne episode:
Links markeret med * er affiliatelinks

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

 

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Hvilken bog, film eller podcast har betydet noget for dig og din tilgang til bæredygtighed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *