Sustain Daily Podcast: Ekstremisme

Vi er tilbage igen og sparker sæson tre af Sustain Daily Podcast i gang med et afsnit, der handler om ekstremisme. Her diskuterer vi, hvad det vil sige at være ekstrem omkring sine holdninger, når man vælger at leve bæredygtigt. Vi synes nemlig, at der er mangler nuancer i debatten. Det er ikke så sort og hvidt, som mange – journalister for eksempel – gerne vil gøre det til.

I dagens afsnit lukker vi luften ud af ekstremistballonen. Vi synes, at der hersker en alt-eller-intet-tendens især i mediebilledet. Skal man for eksempel fornægte alt, der er lavet af plastik, eller kan man godt anerkende, at plastik kan være et oplagt materiale at benytte i visse situationer? Skal man være så ekstrem, at man kræver, at andre træffer de samme valg, man selv har truffet? Lyt til Sustain Daily Podcast og bliv mere nuanceret sammen med os.

Du kan høre om:

  • Da vi blev vraget fra TV-programmer og paneldebatter, fordi vi ikke er “ekstreme nok”
  • Hvorfor Emma ser stor værdi i ekstremister, fordi de kan prikke til normerne og inspirere
  • At Johanne synes, at ekstremister blander sig for meget i, hvordan andre lever
  • Hvorfor det ikke giver mening at fordømme andre, der ikke lever så “ekstremt” som en selv
  • At Johanne måske i virkeligheden har dårlig samvittighed over, at hun ikke er mere ekstrem
  • Hvorfor vi synes, det er rarere at være midt-imellem end at være ekstreme

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner inde i din podcast-app. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Hvad med dig? Er du ekstrem eller mere moderat?

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *