Sustain Daily Podcast – Episode 6: Pauser

Sommeren er over os – og det betyder masser af skønne oplevelser. Men ferietid er også tid til refleksion. Denne episode af Sustain Daily podcast handler om, hvordan vi får holdt pauser og dyrket nærværet i en tid, hvor det at dele er blevet lig med en funktion på de sociale medier.

Abonner via Soundcloud • Abonner via iTunes 

Episode 6: Pauser

På Sustain Daily-redaktionen har vi besluttet at holde ferie i juli. Det gør vi for at nyde den danske sommer uden den distrahering, som online-livet ofte fører med sig. I den sidste podcastepisode på denne side af sommeren dykker Johanne og Emma ned i fænomenet ”pauser”, taler om, hvad de giver os, og overvejer, hvorfor det kan være svært at sætte sit liv på ”offline” i en periode.

Du kan høre om:

 • Pauser
 • Hvad der sker med os, når vi kigger på en skærm
 • Johanne og Emmas planer for juli
 • En artikel fra Vice om like-knappens betydning for vores online-adfærd
 • Forskellige omvæltninger, der venter Emma
 • Johannes vanskeligheder med at holde pauser
 • En indre stemme, der minder en om, hvad man har mest lyst til
 • Naturens særlige evne til at få pulsen ned
 • En konstruktion af, hvad sommeren bør være
 • Hverdagens små pauser og ”after work-is”

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til dagens episode, en idé til et emne vi skal tage op, spørgsmål, kritik eller nye perspektiver. Skriv i kommentarfeltet her, find os på facebook eller instagram eller send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk.

Vi høres ved i august!

1 Comment

 • Hej

  Jeg har fulgt Jer lige siden I startede, og synes det er et fantastisk arbejde I udfører! Derfor har jeg selvfølgelig også købt Jeres første magasin Sustain Yearly ( i The Organic Club) , og inspireret andre til at gøre det samme. Jeg har et princip om altid at støtte iværksættere af den ene eller anden art. F.eks. kunstnere, musikere økologiske butikker osv. For ca. 2 – 3 år siden begyndte jeg at skrive en blog Smilende Visdom. På den deler jeg egne livsværdier her i livet, hvordan vores familie lever i årstidernes rytme, selvforsyning – vi har en fantastisk køkkenhave, hvordan vi bruger og nyder naturen osv. Ind imellem disse værdier og familieoplevelser formidler jeg så også links til film jeg har set, bøger jeg har læst, musik jeg har hørt og altid for at lede folks opmærksomhed hen på nogle efter min mening mere dybtegående værdier i en til tider overfladisk verden. Jeg har typisk nævnt noget om FNs verdensmål, lagt links til eks. What the Health osv. Det er nok nemmere at læse bloggen ;o) Derudover har jeg en Instagram profil,, hvor jeg udelukkende poster positive citater og smukke billeder, fordi jeg blev så dødtræt af de evindelige dårlige nyheder. Livet er fantastisk, og jeg synes folk skal vide det!

  Mange Kærlige Hilsner

  Janni Ansel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *