Sustain Daily Podcast – Episode 7: Tilbage på arbejde

Redaktionen er vendt tilbage fra ferien, og det samme er Sustain Daily Podcast! Det betyder, at du igen kan finde os i din podcast-app eller her på webmagasinet lørdag morgen.

Sommerpausen er ovre, og efter at juli måned for mange af os har stået i feriestemningens tegn, venter forskellige hverdage på den anden side – også på Sustain Daily-redaktionen. I denne korte post-ferie-episode taler vi om, hvad en måneds pause har lært os, og hvad der kommer til at ske hos Sustain Daily i årets anden halvdel.

Abonner via Soundcloud • Abonner via iTunes 

Episode 7: Tilbage på arbejde

Efter en måneds pause reflekterer Johanne og Emma over, hvad fire uger med nedsat tempo har lært dem. Kan man tage sine pausevaner med ind i hverdagen? Og hvordan gør man? Alt dette prøver vi at svare på i Sustain Daily podcast episode 7, hvor vi også retter blikket mod efteråret. Denne uges podcastepisode er en kortere episode for at få os alle op i gear igen.

Du kan høre om:

  • Hvordan Emma og Johanne brugte deres juli måned
  • Udfordringer ved at holde pause
  • Hvorfor bær er feriemad for både Emma og Johanne
  • Efterårstanker for Sustain Daily
  • Hvordan vi vil tage sommerens ro med os ind i efteråret – og hvordan du også kan gøre det
  • Planer for Sustain Daily podcast sæson 1

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til dagens episode, en idé til et emne vi skal tage op, spørgsmål, kritik eller nye perspektiver. Skriv i kommentarfeltet her, find os på facebook eller instagram eller send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk.

Vi høres ved i næste uge!

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *