Sustain Daily Podcast: Lad os tale om penge

Podcastepisoden er sponsoreret af Matter, Danmarks første bæredygtige pensionsordning.

Ugens podcastepisode sætter fokus på penge. Vi har snakket en del om, hvad man kan gøre i hverdagen for at leve lidt mere bæredygtigt ét skridt ad gangen. I de kommende episoder vil vi fortælle mere om, hvordan man kan bruge sine penge til at skabe en positiv forskel – for eksempel ved at vælge den rigtige pensionsordning.

Derfor giver det så meget mening, at vi i denne episode introducerer vores nye podcast-sponsor Matter, der vil følge med os i tre episoder af tredje sæson af Sustain Daily podcast.

 

Episode 2: Lad os tale om penge

I dagens afsnit taler vi om alle mulige aspekter af penge og kommer med tips til, hvordan du som forbruger kan tænke bæredygtighed ind i det, du bruger penge på. For selvom du ikke har mange penge, kan der være god mening i at investere dem, du har, og bruge dem i forhold til dine værdier. Du kan høre, hvad penge betyder for Johanne, som lige er gået fuldtid som iværksætter med Sustain Daily, og om Emmas nye interesse for bæredygtige investeringer.

Vi taler om penge og følelser, og om pengenes og forbrugernes magt. Og så giver vi dig en guldgrube af konkrete råd og anbefalinger om bæredygtige pensionsinvesteringer, elselskaber, banker, teleselskaber, måltidskasse-abonnementer, trykkerier og meget mere i denne udgave af Sustain Daily Podcast.

Du kan høre om:

  • Hvorfor du bør tænke over, hvor dine pensionspenge bliver investeret
  • Hvordan du køber bæredygtigt – også med hensyn til dit løbende forbrug
  • Hvorfor det er bæredygtigt at investere i tjenester
  • Forbrugerboykot og hvorfor det ofte ikke har nogen effekt
  • Hvad du kan gøre med dine penge, hvis du vil bruge dem på at skabe en bedre verden

Nævnt i denne episode:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Tænker du over, hvordan du bruger dine penge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *