Sustain Daily Podcast: Spørgerunde

Vær med når Emma og Johanne svarer på en spørgerunde fyldt med gode spørgsmål. Vi spurgte jer, om der er noget, I er nysgerrige efter at få svar på, og det er der heldigvis. I har både spurgt ind til de nørdede ting og lagt op til en snak om nogle af de udfordringer, man kan opleve på sin rejse mod en mere bæredygtig livsstil.

Denne episode er perfekt til din strandtur eller et stille øjeblik i lænestolen, og du vil få indblik i alt lige fra Sustain Daily’s syn på hverdagsaktivisme og engangsprodukter til hvorfor det er en god ide at inspirere folk i opløbet i stedet for at kritisere deres valg efterfølgende.

Med denne episode afsluttes anden sæson af Sustain Daily Podcast. Men Emma og Johanne glæder sig allerede til at vende tilbage med en masse nye perspektiver til efteråret. Så hold øje med vores nyheder eller abonner på podcasten i din favoritapp.

Du kan høre om:

  • Hvad det mest miljørigtige er at gøre med en tandbørste med bionedbrydeligt plastik
  • Vores holdning til bæredygtig aktivisme, og hvorfor vi ser Sustain Daily som aktivistisk
  • Hvad Emma og Johanne gerne ville have vist, da de startede deres blogs
  • Hvordan man bedst undgår engangsbrug som sugerør, flasker, dåser og køkkenrulle
  • Johanne og Emmas yndlingsklimafilm
  • Hvordan man finder et bæredygtigt fællesskab, og hvorfor frivillighed er fantastisk
  • Dansk roesukker (og andre ting, vi var nødt til at google!)
  • At skubbe til andres vaner på en venlig måde

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *