Back to top

The Preserve Journal

The Preserve Journal er et nyt og spændende magasin, der har dedikeret sig til at udforske en mere bæredygtig, ansvarlig og gennemsigtig madkultur. Det er gennemsyret af respekten for årstider, råvarer, planet og producenter samt bæredygtighed. Magasinet opfordrer til at tage passionen for mad videre til det næste skridt og dykke ned i (og nørde) andre måder at producere, tilberede, spise og tale om mad.

Men The Preserve Journal ikke som sådan et klassisk madmagasin. Du finder enkelte opskrifter hist og pist, der understøtter artiklerne i magasinet og opfordrer dig til at være nysgerrig og eksperimenterende med din madlavning. Ellers er magasinet præget af tænksomme essays, passionerede samtaler og interviews, dybdegående reportager og en masse nørdede artikler om alt fra ukrudt og biernes overlevelse til, hvordan du gennem bæredygtige madvaner kan være med til at bryde forbrugerkulturen.

Køb det nu på shoppen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Generelt finder du i magasinet en lyst til at gøre op med industrialisering af ikke bare vores globale fødevareproduktion, men også vores måde at spise mad på. Gennem magasinets artikler inspireres du til at se udover det måltid, du har på tallerkenen og være med til at skabe forandring gennem dine madvaner.

Kort sagt, The Preserve Journal er for dig, der er klar til at tage din bæredygtige madglæde til nye højder.

Magasinet udkommer 4 gange om året og sætter i hver udgave fokus på de fire årstider. I magasinets allerførste udgivelse sættes der fokus på vinteren. Du finder blandt andet et interview med Matt Orlando om at drive en bæredygtig restaurant og en reportage om traditionerne med at bage brød i Montenegro.

The Preserve Journal er helt uden reklamer eller annonceringer og tilbyder et smukt og æstetisk magasin til alle, der vil have de dybere snakke om mad, kultur, fødevareproduktion og fremtidens spise.

Du får altså et magasin med masser af intention, eftertænksomhed og mod til at afprøve nye (og ældgamle!) måder at tilberede bæredygtig og næringsrig mad. Og du finder inspiration til at skabe forandring – ét måltid af gangen.

Køb det nu på shoppen

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *