Back to top
5 på lager

Another Escape – Belonging

DKK 160,00

Another Escape er et engelsk livsstilsmagasin for dem der elsker det udendørs og bringer historier om lidenskabelige mennesker inspireret af naturen. Det opfordrer læseren til at forbinde sig med den naturlige verden på meningsfulde måder, så de kan blive aktive forvaltere af vores planet.

Denne udgave handler om et høre til – Det tager et planetarisk perspektiv for at reflektere over betydningen af vores eksistens og det komplicerede netværk af økosystemer, vi bor i.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Another Escape –  Belonging tager et planetarisk perspektiv for at reflektere over betydningen af vores eksistens og det komplicerede netværk af økosystemer, vi bor i. Magasinet udforsker, hvordan intim viden om naturen kan gøre det muligt for os at føle os hjemme udenfor, og hvordan det at finde undring i vores hverdag kan have en dybtgående indflydelse på vores verdenssyn. Det lytter til stemmerne fra den yngre generation og tygger på om begrebet mellemgenerationel retfærdighed, og det bringer historier om kollektiv handling for at tackle nogle af dagens mest presserende spørgsmål. Det inspirerer os til ydmygt at gå tilbage fra vores menneskeskabte syn på verden, så vi måske finder tilhørighed i naturen og kommer hjem til os selv.

Another Escape printes med vegetabiske trykfarver på papir der er FSC certificeret samt har EU’s miljømærket. Alle trykplader, der bruges i magasinets produktion, genanvendes efter brug, og alt affald bortskaffes ansvarligt.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Another Escape – Belonging”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *