Back to top
In stock

Bæredygtighedsklubben – en måned

DKK 59,00

Bæredygtighedsklubben er

  • Et fællesskab for alle, der prøver at leve mere bæredygtigt og altid er åbne for det næste skridt.
  • Et fællesskab for os, der bliver kaldt hippier den ene dag og den næste føler os frygteligt utilstrækkelige.
  • Et fællesskab for dig, der er dybt bekymret for klodens tilstand, men ikke ønsker at flytte ud i en skov og være selvforsynende.
  • En medlemssklub uden binding, hvor du får dine egne bæredygtighedsnørder, der altid er klar til at guide dig igennem den bæredygtige jungle.
Category:

Det får du i bæredygtighedsklubben

Svar på dine spørgsmål og dilemmaer

Medlemmer af Bæredygtighedsklubben får eksklusiv mulighed for at stille spørgsmål som vi undersøger og tager op i Sustain Daily Podcast. Når vi ikke alle spørgsmål i podcasten, får du svar gennem en artikel eller en post på instagram. Det er altså dig, der har indflydelse på indholdet på Sustain Daily.

Gratis online foredrag

Hver måned kan du komme med til et online foredrag, designet til at hjælpe dig til at få en bedre og mere bæredygtig livsstil. Hver måned stiller Johanne Stenstrup skarpt på et nyt emne, og du får adgang til alle tidligere online foredrag som en del af Klubben.

Februar måneds foredrag kommer til at handle om Greenwashing

20% rabat på alle produkter

På webshoppen finder du et håndplukket udvalg af internationale magasiner og kontorprodukter, der hjælper dig på vej til en mere bæredygtig livsstil. Som medlem af Klubben får du altid 20% rabat på alle produkter, inkl. vores online kurser og foredrag.

Sustain Yearly

Når du melder dig ind i Bæredygtighedsklubben bliver du efter 3 måneders medlemsskab opgraderet til Magasinmedlem, hvilket betyder, at du modtager Sustain Yearly så snart det udkommer – uden at skulle betale for det. Når du har været medlem af Klubben i 6 måneder vil du igen blive opgraderet. Denne gang til MagasinPlusmedlem, hvilket betyder, at du modtager Sustain Yearly så snart det udkommer – både på print og digitalt – og fremover vil kunne købe samtlige Sustain Yearly magasiner med 50% rabat.

 

FAQ

Hvordan får jeg adgang til alting?

Når du har købt månedsadgang, kan du tilgå din konto

Hvordan fungerer det med Sustain Yearly og medlemsopgraderingerne?

Melder du dig eksempelvis ind i januar vil du i ved udgangen af marts måned blive opgraderet til Magasinmedlem og derfor modtage Sustain Yearly Fjerde år så snart vi modtager det fra tryk i slut april. Forbliver du fortsat medlem vil du i slutningen af juni igen bliver opgraderet – denne gang til MagasinPlusmedlem. Du vil herefter kunne købe samtlige Sustain Yearly magasiner med 50% rabat og vil i oktober modtage særudgaven af magasinet Sustain Yearly Stil så snart vi modtager det fra tryk.

Melder du dig ud, mister du dine opgraderinger.

Hvordan bliver mit medlemskab trukket?

OBS: Lige nu lancerer vi klubben i en beta-version hvor du skal købe en måned ad gangen. Så snart vi er klar med automatisk betaling giver vi besked.

Hvad sker der med mine opgraderinger, hvis jeg melder mig ud af Bæredygtighedsklubben?

Vælger du at melde dig ud af Bæredygtighedsklubben mister du dine opgraderinger uanset længden af dit medlemsskab. Hvis du på et senere tidspunkt melder dig ind igen vil du altså skulle vente 3 måneder for at blive opgraderet til Magasinmedlem og 6 måneder for at bliver opgraderet til MagasinPlusmedlem. 

Bliver jeg MagasinPlusmedlem med det samme, hvis jeg køber et årsmedlemsskab af Bæredygtighedsklubben?

Nej. Opgraderingerne til Magasinmedlem og MagasinPlusmedlem sker efter henholdsvis 3 og 6 måneders medlemsskab.

Vælger du at købe et årsmedlemsskab af Bæredygtighedsklubben sparer du til gengæld 108 kr. på dit medlemsskab.

Hvordan ser jeg det månedlige online foredrag?

Du har mulighed for at ”købe” adgang til foredraget i shoppen for 0 kr. Den mulighed er kun synlig for medlemmer, så du skal være logget ind for at se den.

Hvordan kan jeg stille spørgsmål til podcasten?

På hjemmesiden finder du en side der kun handler om at stille spørgsmål til podcasten. Den er kun synlig for medlemmer. Her kan du stille dit spørgsmål via en kontaktformular. Og vi lover at læse dine spørgsmål. Her kan du også se tidligere spørgsmål som vi er i gang med at svare på.

Hvad binder jeg mig til?

Der er ingen binding i Bæredygtighedsklubben. Du kan melde dig ud når du vil.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bæredygtighedsklubben – en måned”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *