Back to top
3 på lager

Bloom – issue 5

DKK 120,00

Velkommen til forårets udgave af Bloom! Det er fyldt med praktiske råd, inspirerende historier om naturen og en fejring af alle grønne ting.

Bloom er et magasin for gartnere, plante-beundrere, naturelskere, nysgerrige udforskere og udendørs eventyrere. Det er smukt og nyttigt; det ser dejligt ud, og det er brugbart; Magasinet inspirerer dig til at komme derude og være en del af den.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Velkommen til forårets udgave af Bloom! Det er fyldt med praktiske råd, inspirerende historier om naturen og en fejring af alle grønne ting.

I udgave 5 får du den fulde plan for hvordan du går fra frø til en smuk containerhave, Du kan lære om ‘genopbygning’ af din have og få de bedste tip til pleje af kødædende stueplanter. Magasinet indeholder også fremragende forslag til usædvanlige kartofler, lækre urter og duftende planter såvel som historier om kraften i samfundsbedrifter, glansen af køkkenhaver og endda en øjenåbnende rapport om at have et miljøvenligt liv efter døden. Alt det, plus flere ting at gøre, vokse, lave mad og købe i hele forårssæsonen …

Bloom for alle med en lidenskab for naturen: så grave dig ned, uanset om du har en have, en balkon eller en vindueskarmen.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bloom – issue 5”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *