Back to top
10 på lager

Bloom – issue 6

DKK 120,00

Velkommen til sommer udgaven af Bloom! Det er fyldt med praktiske råd, inspirerende historier om naturen og en fejring af alle grønne ting.

Bloom er et magasin for gartnere, plante-beundrere, naturelskere, nysgerrige udforskere og udendørs eventyrere. Det er smukt og nyttigt; det ser dejligt ud, og det er brugbart; Magasinet inspirerer dig til at komme derude og være en del af den.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Velkommen til sommerudgaven af Bloom! Det er fyldt med praktiske råd, inspirerende historier om naturen og en fejring af alle ting grønne.

I udgave 6 har vi oplistet de bedste planter til en skyggefuld vindueskasse, der er en guide til professioneldyrkning af svampe samt det bedste tip til pleje af luftplanter.

Du finder også de bedste (engelske) naturbøger til børn, et kærlighedsbrev til Englands landskaber og en række af de mest værdsatte stauder udvalgt af planteekspert. Plus masser ting at lave, dyrke og tilberede i sommeren.

Bloom er smuk og hårdtarbejdende for enhver med en lidenskab for naturen: så grave dig ned i det, uanset om du har en have, en balkon eller en vindueskarmen.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bloom – issue 6”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *