Back to top
In stock

Cradle to Cradle filtpen (BLÅ)

DKK 25,00

Verdens første bæredygtige filtpen – der endda er cradle to cradle certificeret. Den er lavet i 87% genavendte materialer og er en del af Stabilo’s grønne linje som generelt indeholder nogle af de mest bæredygtige skriveredskaber på markedet.

Tykkelse er 0.8 og den fåes her i to farver, sort og blå. På grund af den tippens udformning får du en filtpen der kan bruges til meget forskelligt.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

 1. Cæcilie Gervin

  Jeg er virkelig vild med jeres produkter :-)! og jeg glæder mig til at købe i jeres shop 🙂 Jeg synes dog der mangler penne, som kan genopfyldes så som en parker-kuglepen og måske også især kuglepenne af bambus eller af noget mere lokalt træfiber – hamp?, som selvfølgelig også skal kunne genopfyldes.

  Jeg tror altså ikke på det plastic – at det er rigtig bæredygtigt – også selvom det er genanvendt – kuglepenne er ikke lige de værste – men jeg tror meget af det genanvendte plastic ender i naturen – fx tøj af plastic (nylon etc) afgiver helt sikkert mikroplast ved en vask i vaskemaskinen – og et (genanvendt) plasticlåg ender på stranden efter grill-turen… bare en tanke 🙂 Men derudover så synes jeg, at jeres shop ser yderst fornuftig ud og jeg glæder mig til at udforske mere i jeres produkter!

  • Sustain Daily

   Hej Cæcilie
   Der er så mange flere kontorprodukter man kunne have med, men vi er startet et sted – nemlig med tre produkter, hvoraf et, denne pen har et af de stærkeste miljøcertificeringer der findes globalt. Det er det samme certifikat vi har på vores magasin, og derfor stak denne pen ud.
   At sælge genanvendelige skriveredskaber kræver et større set-up end vi kan tilbyde lige nu.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *