Back to top
In stock

Sustain Yearly Familie

DKK 150,00

I Sustain Yearly Familie finder du interviews med forældre, lærere og eksperter, plantebaserede opskrifter, guides til ferie og elektronik. Du kan også læse artikler om klimaansgt, drømmen om frihed, væredygtighed, en roligere jul og et bæredygtigt skoleliv og meget meget mere.

Categories: ,
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Danmarks første bæredygtige familiemagasin er landet! Med inspiration til et bæredygtigt familieliv, sjove aktiviteter med børn og tanker om klodens fremtid. I Sustain Yearly Familie finder du interviews med forældre, lærere og eksperter, plantebaserede opskrifter, guides til ferie og elektronik. Du kan også læse artikler om klimaansgt, drømmen om frihed, væredygtighed, en roligere jul og et bæredygtigt skoleliv og meget meget mere.

Sammen med magasinet får du vores aktivitetshæfte for unge klimaaktivister. Heri lærer vi om truede dyr, affaldssortering, FN’s verdensmål, svampe og minikryp. Der er opskrift på sund sodavand og alle får udvidet deres bæredygtige ordforråd med klimaordbogen. Giv det til dit barn eller blev klogere sammen.

Weight 700 g

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustain Yearly Familie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *