Back to top
20 på lager

Sustain Yearly Jul

DKK 99,00

Mere jul, mindre spild: Sustain Yearly særudgave om jul er klar. Det indeholder alt hvad du har brug for at vide for at få en grønnere, mere ansvarlig og mindful jul. Sustain Yearly Jul er bygget op omkring fem temaer, som kan føre dig fra den første julefrokost og helt frem til nytår. De fem temaer er; traditioner, pynt, gaver, mad og mindfulness.

Levering 3-4 dage

Categories: ,
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Sustain Yearly jul er bygget op omkring fem temaer, som kan føre dig fra den første julefrokost og helt frem til nytår. De fem temaer er; traditioner, pynt, gaver, mad og mindfulness.

Traditioner

Der er masser af skønne traditioner ved julen, som vi ikke ønsker at ændre ved. Og så er der masser af traditioner, som på en måde er blevet “hacket” af forbrugssamfundet, og det er disse, vi ønsker at skubbe lidt til.

Pynt

Noget af det, som gør december så speciel er, at man kan se det er jul. For nogle er pynten det vigtigste, for andre bare en detalje. Hvad end du er til guld og glimmer eller rød og grøn, så har vi masser af tips til pynt, der ikke bruger unødige ressourcer.

Gaver

Noget, der kan stresse mange, men alligevel bringer smilet frem hos de fleste. Der er mange måder at håndtere gaverne, og vi har prøvet at ridse dem alle op. Som bonus får du også vores udtømmende liste over 100 oplevelsesgaver og meget mere.

Mad

Juleaftens samlingspunkt og en stor del af alle traditioner, er maden. Vi har lavet den lækreste kødfrie julemiddag, som du kan bruge som udgangspunkt eller som supplement til den traditionelle hvis du vil snige en enkelt vegetarret ind på bordet.

Mindfulness

Hygge og nærvær er det bedste ved julen. Men forpligtelser, familie og en pakket kalender, kan også være overvældende. Derfor har vi fyldt magasinet med tips til en mere afslappende december, og redskaber, der gør det let at sige ja til dig, og nej tak til pligter.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustain Yearly Jul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *