Back to top
20 på lager

Lifewheel ugekalender

DKK 199,00

Lifewheel ugekalender er et værktøj til daglig refleksion og planlægning, der hjælper dig med at bruge din tid med intention. Det indeholder to komponenter: Først et afsnit, der reflekterer over dit nuværende liv og en struktur med ugentlige planlægningssider der din vej mod dine personlige mål, og ugentlig refleksion for at hjælpe dig med at få øje på mønstre, der understøtter eller afsporer, og juster kursen efter behov.

Hos Sustain Daily får du en gratis blyant i FSC træ med.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Kom tættere på dine mål, uden at miste dig selv undervejs. Måske føler du, at tiden forsvinder mellem dine hænder, eller at du bliver distraheret fra at tage handling på dine drømme og værdier. Denne ugekalender hjælper dig med at holde dine hverdagsværdier i fokus, minde dig om at tage tid til at reflektere og justere kursen i overensstemmelse med det.

Lifewheel ugekalender er et værktøj til daglig refleksion og planlægning, der hjælper dig med at bruge din tid med intention. Det indeholder to komponenter: Først et afsnit, der reflekterer over dit nuværende liv, hvad der er og ikke fungerer, og hvordan vil du have det til at være. For det andet en struktur til at udføre arbejdet: ugentlig planlægning af at indstille konkrete opgaver, der understøtter din vej mod din vision, og ugentlig refleksion for at hjælpe dig med at få øje på mønstre, der understøtter eller afsporer, og juster kursen efter behov.

Designet i 13 uger med otte målsider, tre månedersoversigter der alle indeholder en ugeoversigt og syv daglige sider.

  • Indeholder en introduktion til systemet
  • 240 ark 100 g papir.
  • Lyseblå hardcover med Lifewheel-logoet præget.
  • Åbner fladt.
  • Hvid snor, så du kan holde styr på, hvor du er på.
  • Størrelse: A5, 148 x 210 mm med en tykkelse på 18 mm.
  • Udateret, så du kan starte dagen, du får den
  • Designet og trykt i Danmark.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lifewheel ugekalender”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *