Back to top
7 på lager

Notesbog med verdensmål

DKK 160,00

Den perfekte notesbog for dig der arbejder med FN’s Verdensmål. Du finder alle 17 Verdensmål og de 169 delmål beskrevet sammen med masser plads til dine egne notater.Bogen er trykt på KLS pureprint og derfor cradle to cradle certificeret som vores eget magasin, Sustain Yearly. 

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Notesbog til dit arbejde med FN’s Verdensmål

Nu kan du nemt få overblik over Verdensmål og delmål. I notesbogen finder du i første halvdel af bogen en gennemgang af samtlige 17 Verdensmål og de 169 delmål – med en side til noter for hvert Verdensmål. Den anden halvdel er en notesbog, med plads til dine egne notater. Så kan du sikre dig at overvejelser, ideer og beslutninger er samlet et sted.

Bogen er et redskab til viden, motivation og handling hos den enkelte.  Den kan anvendes bredt til dig som ønsker at arbejde med bæredygtighed og Verdensmål, til medarbejdere, på møder og konferencer, i undervisningssituationer eller i virksomhedens, kommunens eller organisationens omverden, hvor man ønsker at inspirere, udbrede kendskabet til og forankre Verdensmålene.

Ikoner, mål og delmål er tilvejebragt via Verdens Bedste Nyheder, som har produceret oversættelserne i tæt samarbejde med Udenrigsministeriet. De 17 Verdensmålsartikler er skrevet af journalist Thomas Gringer Jakobsen fra Verdens Bedste Nyheder. Online finder du Verdensmålene på www.verdensmål.org.

Bogen er produceret af KLS PurePrint i samarbejde med Helle Overgaard, som har fået ideen til bogen. Bogen er produceret CO2 neutralt, helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller og er Cradle to Cradle certificeret.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Notesbog med verdensmål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *