Back to top
17 på lager

Selvedge – the fabric of your life

DKK 120,00

Selvedge er et magasin, der anerkender betydningen af ​​tekstiler som en del af alle menneskers historie.  Vi er omgivet af klæde fra vugge til grav, og ved at udforske vores universelle følelsesmæssige forbindelse til fiber deler magasinet de historier og værdier, der betyder mest for mennesker i hele verden.

I dette nummer der har fokus på “heritage” og du kan blandt andet læse om stammefolk, oprindelige kurve- og væveteknikker, innovative måder at lave traditionelle tekstiler samt en masse kærlighed til tekstilmagere fra hele verden.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Selvedge er et magasin, der anerkender betydningen af ​​tekstiler som en del af alle menneskers historie. Vi er omgivet af klæde fra vugge til grav, og ved at udforske vores universelle forbindelse til fiber, deler magasinet de historier og værdier, der betyder mest for os.

Fra hvorfor vi elsker lyden af ​​en nål, der trækker tråd gennem stram hør, til hvorfor vi er fascineret af det tøj, vi har på, og fibrene, som vi ubevidst stoler på. Der er mange sider ved hver historie, og Selvedge er dedikeret til at finde og pleje tekstiler fra alle vinkler. Skaberne bag magasinet tror, ​​at tekstiler forener hele menneskeheden, og ved undersøgelse af udviklingen i samfundet er det klart, at fra en edderkoppens web til den verdensomspændende internet vises tekstiler som hovedpersonen.

Dette nummer handler om:

I dette nummer er temaet “Heritage” og det fejrer tekstiltraditioner fra hele verden. Du kan læse om:

  • En hyldest til menneskeheden med smukke billeder af stammer der snart forsvinder
  • Komposterbart uld
  • Khadi – de traditionelle Indiske stoffer
  • En tekstilkunstner med rødder i to forskellige verdener
  • Smukke kurve vævet af vilde strå
  • En gruppe Maya kvinder der har ændret deres liv gennem kunst og innovation ved at væve tæpper
  • Og meget meget mere

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selvedge – the fabric of your life”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *