Back to top
3 på lager

Selvedge – the fabric of your life

DKK 120,00

Selvedge er et magasin, der anerkender betydningen af ​​tekstiler som en del af alle menneskers historie.  Vi er omgivet af klæde fra vugge til grav, og ved at udforske vores universelle følelsesmæssige forbindelse til fiber deler magasinet de historier og værdier, der betyder mest for mennesker i hele verden.

I dette nummer der har fokus på “rethink” og du kan blandt andet læse om reparationskultur, “no waste” tøjproduktion, innovative måder at forlænge levetiden på tøj samt hvordan man dekorerer med vintagestoffer.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

Selvedge er et magasin, der anerkender betydningen af ​​tekstiler som en del af alle menneskers historie. Vi er omgivet af klæde fra vugge til grav, og ved at udforske vores universelle forbindelse til fiber, deler magasinet de historier og værdier, der betyder mest for os.

Fra hvorfor vi elsker lyden af ​​en nål, der trækker tråd gennem stram hør, til hvorfor vi er fascineret af det tøj, vi har på, og fibrene, som vi ubevidst stoler på. Der er mange sider ved hver historie, og Selvedge er dedikeret til at finde og pleje tekstiler fra alle vinkler. Skaberne bag magasinet tror, ​​at tekstiler forener hele menneskeheden, og ved undersøgelse af udviklingen i samfundet er det klart, at fra en edderkoppens web til den verdensomspændende internet vises tekstiler som hovedpersonen.

Dette nummer handler om:

I dette nummer fejres reparationskunsten hos De Wit Royal Producenter i Belgien og i Hikaru Noguchis guide til synlig reparationer. Du kan læse om de geniale nye beklædningsgenstande, der er bragt til live fra dyrebare gamle stoffer af Walid al Damirji, Susan Perkuhn af ratatouille-design og spændende nye talent Emily Bode. Vi introduceres til “no waste” produktion af Christina Kim og innovative måder at forlænge levetiden på tøj, der er returneret til hendes butikker af Eileen Fisher. Endelig viser Maria Speak, hvordan man dekorerer med vintagestoffer. Så hvis du rydder ud i din garderobe, skal du tænke to gange, før du udskifter tøjet fra sidste sæson og blive en reparations helt i stedet.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selvedge – the fabric of your life”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *