Back to top
2 på lager

The Preserve Journal issue 2

DKK 142,00

Et sæsonbestemt og uafhængigt magasin dedikeret til udforskning af en mere bæredygtig, ansvarlig og gennemsigtig madkultur. Gennem respekt for årstider, råvarer, planet og producenter opfordrer magasinet til at tage passionen for mad videre til det næste skridt.

The Preserve Journal 2 kredser især om sommersæsonnen, så du får masser smukke og dybdegående artikler om  mad, kultur, fødevareproduktion og fremtidens spise fra sommerens perspektiv.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

The Preserve Journal er engelsksproget magasin. Det er planlagt til at udkomme 4 gange om året og vil have særligt fokus på de enkelte årstider og deres sæsonbetonede råvarer.

Med The Preserve Journal Issue no 2 får du:

  • Inspiration til at blive aktivistisk i dit eget køkken
  • Et interview med kok Mikkel Karstad om hans kærlighed for årstiderne
  • Minimalistisk layout og design uden annoncer
  • Viden om jordkvalitet – og hvorfor det er vigtigt

There are no reviews yet.

Be the first to review “The Preserve Journal issue 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *