Back to top
6 på lager (kan bestilles som restordre)

The Preserve Journal issue 3

DKK 142,00

Et sæsonbestemt og uafhængigt magasin dedikeret til udforskning af en mere bæredygtig, ansvarlig og gennemsigtig madkultur. Gennem respekt for årstider, råvarer, planet og producenter opfordrer magasinet til at tage passionen for mad videre til det næste skridt.

Artiklerne til The Preserve Journal issue 3 er samlet i løbet af vinteren 19/20 og tilbyder et smukke og æstetiske efterårsartikler til alle, der vil have de dybere snakke om mad, kultur, fødevareproduktion og fremtidens spise.

Category:
Want a discount? Become a member by purchasing Støtte- og rabatmedlemsskab!

The Preserve Journal er engelsksproget magasin. Det er planlagt til at udkomme 4 gange om året og vil have særligt fokus på de enkelte årstider og deres sæsonbetonede råvarer.

Udvalgte artikler fra The Preserve Journal issue 3:

  • We are what we eat
  • Promoting the food preservation and food security at Toronto co-op
  • Discovering local ecosystems. How an ancient, threatened fish helped me love my ecosystem
  • A thousand tropics in an apple blpssom
  • Advice from ancient Rome: Principles for responsible consumption
  • Three game-changing crops and how to cook them

There are no reviews yet.

Be the first to review “The Preserve Journal issue 3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *