Back to top
In stock

The Preserve Journal issue 1

DKK 142,00

Et sæsonbestemt og uafhængigt magasin dedikeret til udforskning af en mere bæredygtig, ansvarlig og gennemsigtig madkultur. Gennem respekt for årstider, råvarer, planet og producenter opfordrer magasinet til at tage passionen for mad videre til det næste skridt.

The Preserve Journal er en helt ny udgivelse, der tilbyder et smukt og æstetisk magasin til alle, der vil have de dybere snakke om mad, kultur, fødevareproduktion og fremtidens spise. OBS: Varer bestilt fra den 8. januar og frem sendes den 22. januar

The Preserve Journal er engelsksproget, dansk magasin med første udgivelse i foråret 2019. Det er planlagt til at udkomme 4 gange om året og vil have særligt fokus på de enkelte årstider og deres sæsonbetonede råvarer.

Med The Preserve Journal Issue no 1 får du:

  • Et indblik i, hvordan det man driver en bæredygtig restaurant
  • Katrina Blairs kærlighed for ukrudt og hendes kamp for biernes overlevelse
  • Minimalistisk layout og design uden annoncer
  • Viden om og inspiration til fermentering
Weight 500 g

There are no reviews yet.

Be the first to review “The Preserve Journal issue 1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *