Back to top

Vegetarisk Junkfood

Fastfood og junkfood har ikke just ry for at være hverken sundt eller vegetarisk. Ikke desto mindre er det, hvad bogen ’Vegetarisk Junkfood’ vil gøre op med. Det gør den forbløffende godt ved at introducere den madglade læser for klassiske fastfood-retter, som vi kender i forvejen – dog uden kød.

Vegetarisk Junkfood indeholder opskrifter til både brunch, frokost, aftensmad og desserter fordelt over 126 sider, og kommer derfor bredt omkring menukortet – lige fra den grønne morgenmadssmoothie, bulgurburgeren til den verdensberømte vietnamesiske sandwich Bahn Mi. Retterne er desuden tydeligt inddelt efter, om de er vegetariske eller veganske.

De to svenske kvinder Amanda Helberg og Eveline Johnsson er forfatterne bag bogen, som synes at være skrevet over devisen, at lækkert, sundt og hurtigt sagtens kan forenes. Og heldigvis for det!

  • Vegetarisk Junkfood kan købes her (affiliatelink*) eller lånes på biblioteket.

* Dette link er et affiliate link. Det betyder, at du støtter Sustain Daily, hvis du handler gennem linket. Vi får en lille procentdel af hvert køb, men prisen forbliver den samme for dig. Tusind tak for din støtte til, at vi fortsat kan sprede inspiration til en bæredygtig livsstil.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *