Back to top

Det nye magasin i klassen med fokus på familieliv, eftertænksomhed og spræl.

Tekst af Louise Thustrup, Billeder af Johanne Stenstrup

Farveglæde og mønstermix præger førstehåndsindtrykket af magasinet Yolly: Et nyt dansk magasin, der sætter fokus på familieliv i langsommere tempo.

Magasinet er skabt af parret Mathias og Sarah, der sammen har 3 småbørn. Og i introduktionen til det allerførste Yolly Magazine kan du læser om Sarahs historie og hendes vision for magasinet. Hun drømmer blandt andet om med magasinet at kunne inspirere andre til at finde en rytme i hverdagen, der skaber mening og glæde, med ekstra fokus på nærvær, mad og natur. Præcis som hun selv gjorde, da hun valgte at sige sit job som jurist op.

Dykker du ned i første udgave af magasinet finder du både hyggelige, vegetariske opskrifter (få blandt andet en skøn opskrift på de svenske Krabbelurer!) og nemme DIYs, der er perfekt egnede til en eftermiddag sammen som familie. Men du finder også længere artikler med inspiration og eftertænksomhed. Læs blandt andet om en finsk familie, der lever et form for nomadefamilieliv med lange rejser. Eller et interview med Mads, der står bag initiativet Learning Mission.

Køb Yolly magazine for sig selv eller sammen med vores Sustain Yearly Familie

Ekstra fint er en lille artikelserie – eller måske snarere klummeserie – som du kan finde hen mod slutningen af magasinet. Her deler mødre ud af erfaringer og refleksioner om livet og morlivet i særdeleshed. Læs blandt andet Stine Billy Dahls fine skriv om at have børn i trodsalderen:

Jeg har tilegnet mig mange nye kompetencer efter, at jeg er blevet nogens mor… Især indenfor konflikt- og krisehåndtering. Og jeg har lært om det vigtigste i verden: Jeg har lært om ubetinget kærlighed. Og så kan man alligevel godt magte, at kassedamen i Irma ved, at man har næseblod ud af numsen.

I magasinet finder du altså kort sagt både noget for de små – idéer, underholdning, opskrifter og små artikler om naturen. Men i også noget for de voksne. Noget at relatere til, at grine af, at blive klogere af.

Yollys finurlige univers har plads til både leg og dybdegående artikler. Og man kan simpelthen ikke lade være med at trække på smilebåndet når man bladrer igennem det.

Køb Yolly #1

Køb Yolly #2

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *